Kris Antonissen, Leuven Bears

Toen ik je een tijd geleden vroeg of je het zag zitten om ons clubmagazine drukklaar te maken heb je even bedenktijd gevraagd. En dat begrijp ik goed. Iedereen weet dat een magazine waar geen enkele pagina eruit ziet als een andere geen simpele opdracht is. 

Als je dan nog weet dat een honderdtal advertenties worden aangeleverd, in een honderdtal verschillende formaten, de ene al minder bruikbaar dan de andere, dan begrijp je dat er even moet nagedacht worden. MAAR... eens je ja had gezegd zag ik een energiegolf loskomen om u tegen te zeggen. De hoeveelheid werk kon denauwgezetheid echter niet onderdrukken. Correcties werden doorgestuurd,opmerkingen en bijsturingen vlogen heen en weer tussen Creatin en de office van de Leuven Bears. Het ging zover dat ik dacht dat er tussen Frank, onze administratieve man bij de Bears en Tinne,... tja wat begin je te denken, honderden mails werden uitgewisseld. Maar het resultaat is geweldig.

Ons magazine is er, is er op tijd en is helemaal volgens de verwachtingen van de honderden mensen die elk vinden dat hun deeltje het belangrijkste is. Onwaarschijnlijk. Deze huzarenklus werd geklaard met je niet aflatende humor, en dat is misschien nog desterkste prestatie van al. Tinne, hartelijk bedankt voor de inspanning. Ik hoop dat de Leuven Bears vanaf nu voor jou voor ontspanning gaan zorgen. En voor nieuwe zakelijke contacten nanatuurlijk. Ik wil ambassadeur zijn voor Creatin omdat ik trots ben dat je partner bent van de Leuven Bears.

< Terug naar over ons


Uw volgende project ook perfect verbeeld? 
Aarzel niet om contact met Creatin op te nemen.